Internet in Rotterdam

Zakelijk Internet in Rotterdam en omstreken, altijd de beste keuze voor uw organisatie

Postcodecheck Online

Internet

Zakelijk Internet via Glasvezel

Via alle mogelijke netwerken kan Voicedata bij u in de regio Rotterdam zakelijk glasvezel leveren. Daarom kan Voicedata u de beste oplossing tegen de scherpste prijzen bieden. Wij zoeken voor u uit wat de beste oplossing is en regelen alles met de desbetreffende provider. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt en zorgen wij dat u de service krijgt die u van ons verlangt. Bij Voicedata is het ook mogelijk om Cloudkoppelingen door te voeren. Doordat Voicedata in meerdere datacenters actief is, kunnen veel diensten worden gerouteerd door de applicaties in de Cloud te koppelen.

Internet via koper

Omdat zakelijk glasvezel niet in alle gebieden even goedkoop is, is internet via koper nog steeds een uitstekende oplossing. Zowel als hoofd en als back-upverbinding. Ook in Rotterdam halen wij via koper snelheden tot 200Mbps down en 20Mbps up, op gunstige locaties. Voor ieder bedrijf tot 20 medewerkers een meer dan goede oplossing en dat voor slechts €39,95 per maand.

Indien u uw contactgegevens achter laat via deze website en u wil weten wat er mogelijk is op gebied van internet, laat dan ook uw postcode en huisnummer achter. Aan de hand van die gegevens kunnen we u direct een overzicht sturen met de mogelijkheden.

Postcodecheck

Vul uw postcode, huisnummer en e-mailadres in en u ontvang zo spoedig mogelijk een e-mail met daarin alle internetverbindingen die bij u op locatie leverbaar zijn, inclusief prijzen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie