VoIP in Rotterdam

VoIP telefonie voor uw bedrijf of organisatie, hosted telefonie vanuit de cloud of via SIP op uw huidige centrale

Hosted VoIP | SIP Trunk

VoIP

VoIP in Rotterdam

Voice over IP komt steeds vaker voor op de zakelijke markt, dit komt doordat het een kostenbesparende oplossing is en door de vele andere voordelen. Met VoIP wordt er niet meer gebeld via een analoge lijn of ISDN lijn maar via het internet.

Het protocol voor zakelijk bellen is SIP, dit staat voor Session Initiated Protocol. Dit protocol zorgt ervoor dat de gesprekskwaliteit optimaal is en weinig bandbreedte verbruikt.

Binnen VoIP biedt Voicedata twee oplossingen aan, namelijk de Hosted VoIP oplossing en de telefooncentrale oplossing met SIP-Trunks.

Met VoIP worden de route van telefoongesprekken zeer efficiënt ingericht via het internet. De VoIP oplossing kan u ingericht naar uw eigen wensen, zo kunt u zorgen dat u optimaal bereikbaar bent als bedrijf.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Hosted VoIP

Hosted VoIP van Voicedata is geschikt voor alle soorten bedrijven. Voicedata heeft voor haar Hosted VoIP een eigen dienst ontwikkeld genaamd Managed Voice. Managed Voice van Voicedata is een moderne en een van de meest complete Hosted VoIP telefooncentrales die er bestaan. Wanneer u deze dienst bij ons afneemt geniet u van een kostenbesparing ten opzichte van een fysieke telefooncentrale, omdat bij Managed Voice alles via de Cloud geregeld wordt en hiervoor geen fysieke telefooncentrale meer nodig is. Ook zitten bij de Managed Voice zowel standaard functionaliteiten zoals doorschakeling, een online beheer portaal en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook nog additionele functionaliteiten die u erbij kunt aanschaffen om de oplossing voor uw bedrijf zo compleet en perfect mogelijk in te richten.

SIP-trunk

Wanneer u nog beschikt over een telefooncentrale maar wel gebruik wil maken van de diensten in de Cloud van Voicedata is dit mogelijk. Voicedata zorgt door middel van Voice Connect dat uw telefooncentrale wordt aangesloten op het telefonienetwerk van Voicedata. Hiervoor zijn geen verdere aanpassingen of investeringen voor nodig. Voice Connect is geschikt voor iedere type telefooncentrale. De gesprekken wordt vanaf dat moment opgezet via het internet en niet meer via het oude telefonienetwerk. Door gebruik te maken van deze dienst zal u voortaan vele malen goedkoper bellen. Daarnaast belt u met Voice Connect onderling gratis. Dit is zeer interessant wanneer u meerdere vestigingen heeft. Dit komt omdat Voicedata ervoor zorgt dat alle vestigingen zich in een telefonienetwerk bevinden.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie